Geld maakt gelukkig zegt men.
Behalve als je ergens anders geboren ben.
Waarom maakt geld gelukkig dan.
Ben je dan een rijk man.
Oke met geld kan je hoop dure dingen kopen.
Maar dat is toch geen reden om gelukkig te zijn ,mag ik hopen.
Want wat heb je aan veel geld als je geen goede vrienden heb.
Want dan komt je leven in een spinneweb.
En wie help jou als in het web zit.
En je bent niet fit.
Want je weet als je veel geld heb dan heb je ook veel vrienden.
En die zogenaamde vrienden willen alleen maar aan je verdienen.
Een hoop geld is leuk maar kijk uit wat er mee doet.
Maar onthoud 1 ding goed.
Geld is belangrijk maar een goede gezondheid nog meer.
Dat is iets dat ik heb geleerd dankzij de heer.