Soms voel je je erg waardeloos
Soms voel je je erg alleen
Soms weet je niet meer wat je moet doen
Soms voel je je om het leven erg boos
Maar ik weet, jij bent niet alleen
Ik weet dat de zon voor jou weer gaat schijnen
Ook al duurt het misschien nog lang
Die grijze wolken zullen voor jou ook verdwijnen!
Ik zal je proberen te steunen in deze tijd
Ik zal proberen klaar te staan voor jou
Ik zal je er proberen door een te sleuren
Ik zal je proberen op te beuren
Bij mij kan je altijd terecht
Bij mij kan je uit huilen als je dat wilt
Bij mij mag je alles vertellen
Mij mag je altijd bellen
Via dit wil ik je laten weten
Dat je tot een van de tofste mensen in mijn leven behoor
Dat ik jou niet kwijt wil
En dat je mij nooit met jou problemen stoor!