Eigenlijk zouden er slingers moeten hangen,
wordt je overstelpt met cadeaus.
Zou je in het zonnetje gezet moeten worden,
maar dat gaat niet meer.
Toch blijf deze dag in het geheugen ,
het staat er in gegrift.
Je kan het niet gauw vergeten,
als het 30 januari is.
Een moeder die liefde en geborgenheid gaf,
die klaar stond niet alleen voor haar kinderen maar ook voor andere,
Dat is een herinnering die nooit zal veranderen.
Het is een groot gemis,
nu zij er niet meer is.
Je kunt het niet meer zien maar op deze dag,
staan er een plant en bloemen op je graf.
En als je nu nog had geleefd,
was je vandaag 80 geweest.
Ik mis je nog elke dag.