In mijn leven!
Gedachten kruisen elkaar,
maken mijn hoofd speels,
te veel ineens, Pfoe,
ik kan mijn gedachten niet meer volgen,
het is alsof kleine speel-goed-autootjes,
kris kras door mijn hoofd rijden!
Een leuk gevoel
maar ook vermoeiend,
en met veel vragen.
Ik wil het,ik wil het echt!
Ik wil meer kleur in mijn leven,
met kleur voel ik me goed,
hemels,
op mijn gemak,
rust,
rust in mijn hoofd.
Een bevredigend gevoel,
Wauw, dit gevoel wil ik houden,
koesteren,
vastbinden!
Help ik krijg het niet meer geordend...
CHAOS OMVORMEN NAAR EEN DROOM!