Het maakt me niet uit dat je me laat zitten,
Je hebt me even het gevoel gegeven,
Dat ik belangrijk kan zijn,
Voor anderen,
Maar 'sorry' had je moeten zeggen!
Ik ook, dus sorry, (alweer)
Maar ik heb moeite gedaan om je graag te zien,
Jij ook,
Njh, jij zag me gewoon graag,
Maar er hoort gewoon een 'sorry' bij voor mij,
Zie je we verscillen echt van elkaar,
Ik had het eerder door,
En nee daar ben ik niet trots op,
Ik bleef bij jou,
Omdat ik je niet wou kwetsen,
En vooral niet kwijt wou,
Je was mijn.. op één na,
Enigste persoon die ik had,
Wil je eigenlijk nog met me omgaan,
Ik bedoel,
Gewoon vriendelijk zijn,
'Hallo' zeggen en vragen of ik me nog rottig voel,
Zou je dat nog willen,
Ik ben altijd goed voor je geweest,
Kan die 'hallo' er dan wel af?..