Het was donker
Bijna zwart om me heen
Toen kwam jij
En heel de wereld werd licht
Want ik had jouw als vriend
Dan ging je weg
Je stierf
Je liet mij alleen achter in de wereld
De ooit zo kleurrijke en vriendelijke wereld
Is nu donker en ruw
Alleen omdat jij er niet meer bent