de enige jongen die mij aan het lachen maakte
de enige jongen die mn hartje raakte
de enige jongen die alles bij me kon laten gebeuren
de enige jongen die me kon laten treuren
de enige jongen die ik me goed bij voelde
de enige jongen die zonder iets te zeggen al snapt wat ik bedoelde
de enige jongen die me heeft laten janken
de enige jongen die ik voor zoveel wil bedanken
de enige jongen die me in zon korte tijd heeft weten te raken
de enige jongen die me verliefd heeft weten te maken
de enige jongen die ik 7 dagen per week aan denk, waarvan 24 uur
de enige jongen die ik een valentijnskaartje stuur
de enige jongen die ik wil aan mijn zij
de enige jongen die ik bedoel dat ben jij
ik mis je!