Het gaat weer stenen uit de grond vriezen
een kwestie van boven en onder daartussen
temperatuurverschil. Hoe dat lijkt op
het verwarmen van huizen met zeewater
De boer weet dat de stenen hem haten
wat ik ook zeg, het net zo goed kan laten
Vertel hem dan over een wonder van Kevelaar
waarmee hij ongelovig hard kan lachen