petje af hoor
dat jij zo sterk blijft
dat je, je niet overgeeft
aan het geen
wat denkt jou de baas te zijn
ik sta versteld
dat je het volhoud
dat je sterk blijft staan
in je mooie nieuwe schoenen
je verleidende blikken
naar mij en geen ander
is wat ik dacht
but prove me wrong
and you did
je zult het nog wel merken
dat jij niet het sterkste bent
niet de geen die de controle heeft
over het leven van zichzelf
en van zijn prooien
zijn kiezelsteentjes
waar hij over heen kan lopen
zonder zijn voeten te branden
en niet de kracht te voelen
wat er diep in deze zit
wanneer is het over
wanneer besef jij dat
dat dit zo niet langer mag
dat je fout bezig bent
dat je niet meer dan een jongetje bent
.. wat een vent!