Ik heb al een tijdje niet meer geschreven
Ik weet niet waar al m'n gedachten waren gebleven
Misschien kon ik ze even vergeten en kon ik ze even kwijt
Omdat iemand altijd naar me luisterde en me noemde een lieve meid...
Nu zijn m'n gedachten weer terug en die persoon weer weg
Mijn gedachten willen niet meer gaan
Ze willen me geen rust gunnen
Dat is voorlopig van de baan
Dus nu zit ik maar weer wat te schrijven
En te hopen dat ik dat beetje liefde weer terug zal krijgen.
(dit heb ik geschreven omdat ik iemand heb leren kennen die er voor me was. Alleen...staat haar werk niet toe dat ze contact met mij heeft. Ik hoop dat het snel verandert)