voor roosjerood
ze heeft een hart van goud
waar iedereen van houdt
voor alle mensen staat zij klaar
een mooi en eenvoudig gebaar
ze doet de zon weer schijnen
zorgen lijken te verdwijnen
en al bewaart haar hart een groot verdriet
niemand die haar tranen ziet
lieve zus ,voor jou dit gedicht
als een lief eenvoudig licht
ik wens je zoveel mooie dromen
die voor jouw uit mogen komen
voor jullie allemaal
maar voor jouw toch heel speciaal