Als wij samen zijn
Stopt de tijd
Als wij samen zijn
Raak ik het contact met de rest van de wereld kwijt
Het moment is van jou en mij alleen
Samen knuffelen en praten, gewoon wij
Verder niemand om ons heen
En dan is het zo weer voorbij
De hele dag zit je in mijn hoofd
Vraag ik me af wanneer ik je weer zie
Dit is wat Cupido beloofd
Een beetje magie
Een beetje magie
Maar ik moet de grens bewaken
Ik vind je leuk, het is geen fantasie
Ik schreeuw het, het liefst van alle daken
Maar dat zal niet gaan
Ik moet je lieve kleine geheimpje blijven
Dus blijf ik stil staan
En mijn gevoelens opschrijven
Waar is de grens die ik moet bewaken?
Hoe lang duurt het voordat iemand merkt van jou en mij?
Het idee blijft me raken
Dan is het voorbij
Ik durf het niet onder ogen te zien
Het is nog zo pril
Pas elf dagen
Maar toch maak jij het verschil
Ik wil je zien
Ik wil van jou zijn
En bovendien
Moeten we het nog een keer doen in het Kruidvat magazijn!
Van mij mag het geheim nog lang duren
Zo lang het moet
Blijf ik me verstoppen voor jouw buren
Zo raar wat jij met me doet.
Hier zit ik in de trein te schrijven
Denkend aan jou, ons, wij samen
Denkend aan alle momenten
Terwijl de wereld voorbij gaat langs de ramen
Ik ben bang om mezelf te verliezen
In het idee van jou en mij
Er komt een moment dat jij gaat kiezen
En dan zet je mij opzij.
Ik probeer dit alles te vergeten
En gewoon te genieten van al jouw aandacht
Wat je moet weten
Is dat dit al meer is dan ik ooit had verwacht!
Als wij samen zijn
Staat mijn wereld op zijn kop
Als wij samen zijn
Voelt het alsof alles precies klopt
Ik geniet van de geweldige momenten
Die wij delen
Van al je complimenten
Hoe we elkaar strelen
Ik geniet van de blik in je ogen
Als je naar me kijkt
Van de lach op je gezicht
En al je aandacht op mij gericht
Ik ben gek op jou
Ik hoop dat je dat ziet
En ik hoop dat je weet
Dat ik echt geniet!