Ik zou wel eens een treintje willen zijn,
met vele wagons erachter.
Dan zou ik gaan door bergen en door dalen,
zou over de hele werelddwalen.
En waar ik met mijn trein verschijn,
breng ik mee veel zonneschijn.
Laat op elk station een wagon met inhoud achter,
misschien wordt de mensheid zachter.
Een wagon met als inhoud vele dingen,
liefde, vrede,vriendschap,hoop, gezondheid en saamhorigheid.
Dat het bij de mensheid door zal dringen,
al die wagons met deze mooie dingen .
Ik laat de wagons achter op elk station,
en tuf weer verder naar het volgende perron.
Ben ik dan eindelijk op het einde van mijn rit,
hoop ik dat de inhoud van de wagons in de mensheid zit.
En mocht dit soms niet zo zijn,
Allicht komt er een andere trein.