Onze gesprekken zijn niet langer
de ellenlange monologen,
woorden vol betekenis
waartussen je
vormen van l i e f d e
vinden kon.
- Ik heb nooit geschreven hoeveel
i k v a n j e h o u . -
Zeven keer herlezen
opdat de l i e f d e
net genoeg aanwezig was.
Nu vullen lege woorden
witte gaten.
- Kan jij je gedachten sluiten voor je slaapt? -
Om op je vraag te antwoorden:
goed, en met jou?