Voor altijd jong, het zou zo fijn zijn
Altijd 16 zijn, en altijd zo fijn
Al het ouder worden voor kunnen gaan
Op weg naar mijn jonge bestaan
Voor altijd jong, het zou zo fijn zijn
Niet oud en beroerd, geen ziektes en beroertes
Elke dag feesten, en studeren
Niet hoeven denken aan later, als je groot bent
Voor altijd jong, het zou zo fijn zijn
Op je 80ste jaar de sterren van de hemel zingen
Nou, het kan te gek ook, nee overal waar te voor staat is niet goed
Elke dag weer wakker worden met het gevoel dat alles het nog doet
Voor altijd jong, het zou zo fijn zijn
Elke dag met de fiets op pad gaan, in plaats van je rollator
Iedere dag weer fris en fruitig, heerlijk wat een feest
Jammer, dat het niet kan
Voor altijd jong, het zou verkeerd zijn
Nooit rust, maar elke dag weer werken
Heerlijk op je 65ste genieten van je pensioentje
’s Morgens niet weten waar je ’s avonds zal slapen
Voor altijd jong, het zou verkeerd zijn
Elke dag overlijden er mensen, maar er komen geen nieuwe bij
Iedereen blijf jong, en feest maar door, maar voor kinderen hebben ze geen tijd
Voor altijd jong, het zou economisch goed verkeerd zijn