Ik schrijf dit gedicht aan jou
dromend op ons terras in de zon
ik wil je laten weten dat ik heel veel van je hou
en wou dat ik je even omhelzen kon.
Je te zien opgroeien tot een knappe jonge man
dat is mijn grote geluk,dat maakt me blij
als je echt iets wil bereiken
geloof in jezelf,weet dat het kan
en voel je vrij
ik ben er voor je mocht het nodig blijken.
Ik wou je dit even laten weten
de onvoorwaardelijke liefde van een moeder voor haar kind
hopende dat je het nooit zult vergeten
en dat je op je levensweg rust en vrede vind.
Ik wens dat al je dromen
nu en in de toekomst uit mogen komen.
Ik wens je een geweldige eenentwintigste verjaardag
en dat je op deze speciale dag heel veel plezier beleven mag.
Mama
Africa 4 febr.2009