mijn ogen sluiten zich
als ik verdriet of pijn heb
vroeger was ik op dat momment altijd alleen
maar nu heb ik jou om me heen
het is heel erg wennen
dat ik er niet meer alleen voor sta
mijn ogen sluiten zich
wetend dat jij er zal staan
om me vast te houden
om me te vertellen dat het allemaal goed komt
te vertellen dat je er voor me zal zijn
mijn ogen sluiten zich
en elke keer als ik mijn ogen sluit
voel ik mij heel gelukkig
wetend dat jij er staat
en je er voor me zal zijn
maar ookal sluit ik mijn ogen niet
ik weet als nog dat je er voor me bent
maar als ik mijn ogen sluit
voel ik je armen om me heen
heen en weer bewegend om me te troosten
eerst liet ik dit niet toe
maar ik leer me ogen te sluiten
en je me te laten helpen
want ik ben ook maar een mens
en een mens kan niet alles alleen
en ook al is het soms moeilijk
wetend dat ik iets opsluit en niet vertel
weet dat ik je meer vertrouw
dan wie dan ook
ik hoef me ogen niet langer tesluiten
want je zal er ook zo veel me zijn