Hey mijn liefste zoeteke,
Vandaag is het valentijn en daarom wil ik eventjes
tijd maken om jou dit kaartje te schrijven.
Valentijn is een mooie en speciale dag,
maar voor ons is deze dag nog veel specialer,
want wij hebben elkaar mogen vinden in deze mooie tijd vol liefde.
Dit is nu al 3 jaar geleden, maar het lijkt alsof het gisteren was.
Jij hebt mijn leven zoveel beter gemaakt,
je bent er altijd voor mij en ik kan altijd op je steunen.
Jij bent voor mij meer dan een geliefde,
je bent ook mijn beste vriend waar ik altijd alles bij kwijt kan.
Ik zie je graag en wil je voor altijd in mijn leven
xxx
je liefste