eerbiedwaardige heren
bezoeken de boeken
om goed uit te zoeken
hoe het zit met drie roeken
die zonder behoorlijke
verzoeken op het dak zijn
neergestreken, waarover
vele verzoeken om informatie
maar niet willen afkomen
door te speuren in alle
hoeken zal men het
resultaat in boeken uitleggen
02FEB2009 1950