Voor Ma D.
Ik zie je niet
Wanneer ik naar je kijk
Nee, het komt niet door mijn tranen
Ik zie je niet
En zie de vrouw die je was, vol leven
Resoluut, met blozende wangen
Ik zie je niet
Toch lig je vredig en uitgerust daar
onder de rozen die zich naar je buigen
Zie je ons?
We doen wat jij deed en zorgen voor elkaar
Straks komen we weer samen bij je
We zien je niet
Maar voelen je terwijl we verder leven
Dankjewel voor ons
2 februari 2009