Doorgaan of stoppen
Dat was de grote vraag
Ik wist het allemaal niet meer
Ik bleef maar twijfelen en piekeren
Dat ging allemaal echt niet goed
Ik wist het echt niet meer
Toch mijn besluit genomen
En de stap gezet
Maar het deed veel pijn
Het is allemaal beter voor mij,
Dat moet mij overtuigen
Of het zo is, dat zal nog moeten blijken
Ik moest jullie allemaal achterlaten
In Leeuwarden stuk voor stuk
Dat deed veel pijn
Ik voel me toch wel schuldig
Ik weet, moet ik niet doen
Maar daar kan ik niet omheen
Ik wil je zo graag helpen
Je hebt het zo moeilijk zonder mij
Maar vanaf hier kan ik het niet
Ik heb je toch verlaten
Jou laten zitten daar alleen
Ik moest voor mezelf kiezen
Dat heb ik ook gedaan
But it hurts like hell!