Woorden komen niet gemakkelijk
als het gaat om gevoelens
Als verlangen,
Naar jou.
Woorden komen niet gemakkelijk
Als het gaat om de waarheid.
Ik hou van één persoon,
Ik hou van jou.
Woorden komen niet gemakkelijk
als ze ze op wil schrijven.
je laat de pen het werk doen
met zijn zwartblauwe inkt.
Woorden komen niet zo gemakkelijk als je denkt.
Dus kijk me nou gewoon alleen maar aan.
Dat zegt meer dan die woorden.
So, look at me,
Tonight.