jongen in het water
vormt zijn weerspiegeling
van zijn eigen gestalte
jongen van letters
vertelt de woorden
uitgesproken in zijn leven
jongen van ontdekking
ontdekt de uitdagingen van het bestaan
jongen van ogen
huilt omdat hij het wilt
jongen van het gras
rent erdoorheen en lacht
jongen van de wolk
staat eronder wanneer zij regent
dichter van verhalen
zijpaden en tinten
hij lacht