Begraven...
Ik heb je vandaag voorgoed begraven in t diepste van mn hart.
Want ik weet dat ik niet meer met smart..
Met smart op je moeten wachten
Want ik weet eindelijk dat ik van jou nooit meer iets kan verwachten.
Geen vrienden, geen vriendelijke knuffel
Daarom heb ik je begraven in t diepste van mn hart.
Ik heb je begraven in mn hart met veel moeite en pijn,
want aan een kant had t helemaal niet zo hoeven zijn.
Maar je deed mij zoveel pijn en verdriet
En dat trok ik niet...
Niet meer....
want het deed teveel zeer.
In het diepste van mn hart heb jij je plaats gevonden,
en zitten mijn herrinneringen voor altijd in mn hoofd vastgebonden.
Een iets heb ik echter echt weg gedaan bij de vuilnisman, want die kon ik echt niet meer zien zonder kwaad te worden, ik zat er dus volledig van in de ban.
De foto's liggen onder mn bed zodat ik hem niet meer kan zien.
Misschien verdien,
Mischien verdien je die plek niet.
Maar ik kan niet meer na je kijken zonder tranen te laten vallen.
En mn tranen zijn jou niet meer waard.
Voor de rest heb ik alles bewaard.
Met de allermooiste herinneringen aan een mooie tijd die t beste was, wat mij tot nu toe is overkomen.
Want zelfs mn dromen..
Zelfs mn dromen waar niet zo goed.
Dus vanaf vandaag heb ik je begraven in t diepste van mn hart.
Want ik ga nooit meer wachten met smart..
Met smart op je wachten.
Want ik weet eindelijk dat ik van jou nooit meer iets kan verwachten.
Geen vrienden, geen vriendelijke knuffel
Daarom heb ik je begraven in t diepste van mn hart.
Omdat t zo beter is voor iedereen
om mij heen.....