weet je...
jij bent zo speciaal voor mij
weet je...
jij brengt me aan het lachen
als ik me weer eens slecht voel.
weet je...
met jou wil ik mijn hele leven zijn.
weet je...
dat ik enorm veel van je hou
vandaag voelde ik me niet goed
maar jij hebt er voor gezorgd
dat ik vandaag toch lachen kon.
weet je...
toen er op de radio het liedje
"nothing's gonna change my love for you"
was wist ik niet dat jij nog wist
dat het "ons" liedje" was.
weet je...
dat ik je niet meer missen kan.
weet je...
dat je een groot stuk van mijn leven zijt.
weet je...
dat ik gisteren kwaad was en me slecht
voelde omdat je niets liet horen
weet je...
dat ik blij was dat we vandaag toch
weer samen hebben gelachen
weet je...
je bent gewoon mijn nummer 1
weet je...
dat je mij non lang niet kwijt gaat
geraken.
weet je...
liefs, karense