Laatst zag ik je nog lopen
In de C&A, inderdaad
Volop in de weer met kleren kopen
Al leek niet alles de goede maat
Echt, de broek die je toen droeg
Leek meer op een circustent
En hoe langer ik je gadesloeg
Hoe liever ik was weggerend
Helaas had jij mij ook gezien
En had ik het snel zitten
Samen nog een boetiek of tien
Bij 5 graden februarihitte
Dus, schat, wil je mij excuseren
Mannen haten dat gedoe
Zal ik Kabouter Lui citeren
Daarvan worden we zo moe