De eerste strofe zie je wel eens op internet circulren...
en omdat mijn kat op één poot ook niet kan lopen,
heb ik er nog 3 bij verzonnen :-)
Daar ging ik dan ten onder
Plat voorover op m’n buik
In minder dan slechts één seconde
Mens, nam ik me daar een duik
Eerst deed het nog niet eens veel pijn
Totdat ik overeind wou komen
En het pas echt begon te dagen
Dat ik toch niet lag te dromen
Kwam het misschien door de schok
Ik weet het al zo goed niet meer
Rechtkrabbelend bedacht ik nog
Wat doen mooie ogen zeer