Wat gebeuren er toch schokkende gebeurtenissen.
Steeds te horen dat mensen mishandeld worden.
Vandaag weer kinderen op school geslagen en gewond.
Je wordt gewoon bang om over straat te gaan.
Waar is het eigenlijk nog wel veilig.
Zou dit ooit stoppen?