Je ziet
en je vergelijkt.
Je weet niet beter
dan naar wat je kijkt.
Je beoordeelt op
wat je ziet en niet hoe
het gaat.
Je kijkt alleen naar
the outside en niet naar hoe het er van binnen voor staat.
Je kent geen karakter en geen gevoel.
Je beoordeelt zonder enig doel.
Maar het maakt me niet meer uit, ik geef geen moer.
Houd jij maar je praatjes en doe maar stoer.
En achteraf gezien
ben ik anders dan je dacht.
Had je nu maar beter gekeken
misschien
dan had je ook iets anders verwacht.