Ik herinner mij hoe we praatten over de momenten die we hebben beleefd
Ik herinner mij de gemaakte reizen, het geluk die een relatie geeft
De ontmoeting, het samen zijn en het vertrek, oogcontact en de kus vaarwel
Ik herinner mij de tijd die zo snel verglijd, veel en veelste snel
Vroeger wilde ik ouder worden, nu jonger en straks daar ergens tussen in
Geleerd om te verliezen maar nooit geaccepteerd te krijgen als ik win
Probeer de paden uit, de wegen veel bewandelt en de wegen onontdekt
Soms dwaal ik af en keer ik terug, net op tijd voor de zonsondergang gewekt
Ik maak herinneringen voor als ik ouder ben, als de bladeren van een boek
Leer steeds meer het verband tussen de bladeren kennen, te kennen wat ik zoek