Lieve Rick
Rick waar ben je toch naar toe gegaan.
Toch nu dat je hier niet meer bent kijken wij naar de zelfde maan.
Ik maak me toch een beetje zorgen.
Want wat hield je voor ons verborgen.
We missen je heel erg veel.
En ik weet dat ik mijn verdriet samen met jou deel.
Rick je was pas achttien.
We wilde jou nog langer in het leven zien.
Vertel mij waarom heb je dit gedaan.
En gooide je heel je leven naar de maan.
Ik wil weten of je goed bent aangekomen.
Want ik blijf toch over je dromen.
Je was zo,n lieve knappe jongen die alles voor iedereen deed.
We missen je heel erg nu en ik wil dat je weet dat ik deze lieve knappe jongen never nooit meer vergeet.
Zou je het mij uit kunnen leggen mischien.
Want ik weet er komt een keer dat we elkaar weer horen en elkaar gelukkig weer zien.
hou van jou Rick
Door Zorana