Liefde
Er is een weg van mooie liefde
Van schoonheid van het zijn
Van kleine pracht die je kunt ruiken
en vasthouden mag
Er is blijheid om te leven
En genoeg kun je beleven
als je de weg kiest,
die je zo veel fijns biedt.
Het vertrouwde,waarom
heb ik dat nooit opgemerkt?
Bijna was het verloren,maar kijk
toch die innerlijke kracht .......
Die wordt helder en als maar meer zuiver
Het is licht,stralend helder licht.
Is er dan toch die oneindige warmte.