Opletten
Ook al ga je maar voor even
kussen wij elkaar
doe je voorzichtig? ’k zal op je wachten
je hoeft niet ver, ik weet het
toch vraag ik het je maar
Je let wel op, rust in je ogen
het wordt geen wereldreis
maar let die ander hier vlak buiten
ook echt wel goed en dus terdege
op mijn lieve, kleine meis?