Voor jou,
Ik probeer zomaar wat te schrijven
Omdat ik een drang heb om dat te doen
En ik zal proberen niet te overdrijven
Als ik zeg wat ik voor je voel
Want je weet het toch al
Die vlindertjes in mijn buik
Ze zweven, doen mal
Nemen af en toe ineens een snoekduik
Dan ben ik vol energie
En echt smoorverliefd
Het is een bepaalde strategie
Het is inmiddels in mijn hart gegrift
Jij, de liefste
Die ik ooit heb gekend
Voor jou wil ik gaan
Voor jou, gewoon voor wie jij bent!
Je bent speciaal
Ik hou van jou
Van jou in totaal
Echt, ik ben blij met jou!
*,,Hanneke,,*