Ik ben kat Brammus
En ik ben al 8!
Het is dat je het even weet
Maar hier heb ik de macht!
Je mag best in mijn domein komen wonen
Als je maar nooit met je hoofd
Op mijn kussen komt dromen!
Ik vind je wel een rare poes
Toch ben je soms ook wel
Een hele lieve snoes
En jou eten ruikt raar
Loop jij aan een lijn, echt waar?!
Toch dan maar even van jou eten proeven
Hé dat is toch geen eten voor echte poezen!
Je 'praat' ook al in zo een vreemde taal
Nee volgens mij ben jij niet helemaal normaal!
Há ik lig lekker op de bank te soezen
Dat mogen alleen echte poezen
Weet je ik hoorde de baasjes praten
Ze zeggen, je bent een hond
Nou maar dat is toch niet gezond!
Toch maar even stiekem aan je ruiken
En daarna weer snel wegduiken
Tjeetje jij bent een echte hond
Ik wist niet dat de brutaliteit bestond!
Om jou zomaar in mijn domein te laten
Nou kijk maar niet zo zielig
Oké, oké ik zal je echt niet haten!
Je weet het he
Hier heb IK de macht!
En nou stil liggen jij
Dan kruip ik lekker tegen jou warme vacht
Oké misschien is het niet zo raar
Dat wij kat en hond
Het goed kunnen vinden met elkaar