Je stopte met de stad vorig jaar,
maar met varen ben je lang nog niet klaar.!
Nee, een vakantie met mij,
je leerde mij varen ik ben zo blij!
Dat is nog niet alles wat gebeurd is in tweeduizendacht,
Wij wonen ieder op ons zelf wie had dat ooit gedacht?
Ook nog een speciaal weekend naar Parijs,
wat was dat een leuke romantische reis!
Bij jou thuis 1e kerstdag aten we lekker en zaten bij de haard,
en maakte bij mijn moeder hartige taart!
Niet te vergeten onze eerste oud & nieuw bij elkaar,
met vuurwerk dat was wel een beetje raar!
Ja, vuurwerk dat hadden we samen al gezien,
onder de sterren heel romantisch bovendien!
Maar goed na 24 maand nog even gek op jou!
wat ik altijd zal blijven doen en heb gedaan: IK HOU VAN JOU!
Hopelijk zullen we nog jaren samen zijn,
Daarom deze roos met Valentijn!