Een bloempje hier,
een bloempje daar.
Allemaal bloempjes tegaar
voor uw 70 ste levensjaar.
Wij wensen U nog vele jaren erbij
en feestjes houden mag daarbij.
Meter, (of peter,oma, opa)
op deze bijzondere dag
zeggen wij nogmaals
"Gelukkige Verjaardag".