Ik zag je zitten op een stoel
Je betraande ogen zo diep en donker
Zo dat ik je angst gewoon voel
Ach kleine jongen kon ik je maar verstaan
Dan zou ik je kunnen helpen
En het zou misschien wat beter gaan
Je zit daar stil alleen en verlaten
Huilend om al het geweld
Ik hoop dat onze acties zullen baten
Je ouders zoek, gevlucht of gedood
Je kunt het niet vertellen
Ik geef je mijn brood
Ik kijk nu met tranen in mijn ogen naar jou foto
Ik vraag me af hoe het met je gaat
Maar jouw leven is net zo zeker als het winnen van de toto