als ik naar school ging voelde ik dat ik mezelf niet was
het was net of je nooit jezelf kon zijn
jaren was ik mezelf maar toch een ander
niemand die toen wist wie ik werkelijk was
het is een verhaal van een lelijk eendje
dat de tijd nodig had om open te bloeien tot een bloem
die straalt van geluk ,liefde om zich heen
het verhaal van verdriet en pijn
een verleden dat moeilijk te begrijpen is
leven met een gedachte dat moeilijk te vergeten is
op een bepaalde leeftijd werd ik plots volwassen
en moest ik de dingen in de wereld gaan begrijpen
ik haatte de wereld op zich,niemand die in me kon leven
wat ik voelde of zag
maar toen kwam jij
jij was alles voor me
jij liet me de ware wereld zien
de wereld van de liefde
de wereld van geluk
de bloem die open ging
jij bent mijn ware
voor eeuwig en altijd