Als een bliksemschicht door de muur van mijn hart
raak je me zoals de zon iedere morgen de aarde kust
Zoals er na een huilende hemel een regenboog verschijnt
toon je me pure liefde die mijn hart verfijnd omlijnt
Vanaf het eerste moment voelt het goed bij jou te zijn
vul je al mijn leegte op met de warmte van jouw ziel
Geef je me alles waar ik mijn leven lang enkel van droomde
het is jouw hele -zijn- waar ik zonder twijfel voor viel
Ik leef op rozeblaadjes, slaap op fluweel beklede kussens
je bent perfect voor mij, jou miste ik mijn leven lang
Ik dank je voor wie je bent, mijn allerliefste valentijn
nog nooit was ik zo trots om iemands meisje te zijn