Zomaar een vraag ‘ga je mee?’
Zomaar een meeuw boven de zee
Zomaar een ontmoeting ergens in het land
Zomaar wat voetstappen in het zand
Zomaar een blik, een lach
Zomaar genieten van alles, die dag
Zomaar een kus in de koude wind
Zomaar zeggen hoe lief ik je vind
Zomaar een hand die vanzelfsprekend de mijne pakt
Zomaar de zon die de zee in zakt
Zomaar dat rare gevoel wat er is
Zomaar gekke gedachten dat ik je mis
Zomaar een man, zomaar een vrouw
Zomaar een schitterende dag in de kou…
9 februari 2009