je zegt niet wat ik wil horen, maar wat ik wil weten
je hebt altijd tijd om te daten
tijd voor oppeppende gesprekken
waarvan ik ook weet dat de verhalen niet uitlekken
je bent mijn zus, je houd me op de goede paden
je bent bijzonder niet om je woorden, maar je daden
een jongere moeder, veel verantwoordelijkheid
iemand die me door mijn eigen dolhof leid
waar of wanneer ik je ook zoek, altijd ben je daar
je bent een belangrijk persoon in mijn leven, echt waar.