ik had het nooit verwacht
dat deze tijd me nog zou overkomen
wat de liefde toch bereiken doet
het is iets wat je niet kan zeggen
maar wel kan voelen
volhouden naar deze tijd van mijn leven
volhouden naar iets wat ik nog niet gevonden had
volhouden naar een weg die ik maar niet vond
volhouden omdat ik iets moest vinden maar nooit wist wat het was
ik had het nooit verwacht
dat de zon in mijn hart weer zou stralen
verliefd zijn is een fijn gevoel
dat niet te beschrijven is
jij hebt mijn hart geraakt
weer zin gegeven aan het leven
ik heb het gevonden wat ik kwijt was
weet dat jij de zon bent in mijn hart
dat jij me echt wel hebt geraakt
ik hou van jou