In het duister,
lig ik alleen en verlaten.
ik laat alles aan me voorbij komen.
flitsen uit het verleden
ook wel leuke dingen
maar meestal pijn en verdriet.
Alle momenten donker in m'n geheugen gegrift.
zoals altijd denk ik laat alles stoppen.
Dan komt er verandering van kleur
alles lijkt beter te gaan.
Ik zie mezelf weer lachen.
Het begon op het moment dat jij in mijn leven kwam.
Nu denk ik voor het eerst,
laat het altijd zo blijven.
In het licht...