Ik haat mezelf.
Hoe ik ben.
Wie ik ben.
Hoe ik doe.
Mijn gedachten.
Mijn lichaam.
Ik haat mezelf.
Het zal niet stoppen.
Want ik haat mezelf,
op iedere manier.
Ik wil mezelf niet zien.
En niet kennen.
Het doet pijn aan mijn ogen.
Het doet pijn.
Ik wil mezelf niet voelen.
Niet horen of zien.
Het doet pijn aan mijn ogen.
Ik wil niet langer leven.
Het doet pijn.