Vriendelijke gezichten
gericht op mij
mensen dat zwichten
vrolijk en blij
Toffe klanten
die lachen om wie ik ben
geen bloedverwanten
niet altijd mensen die ik ken
Ze geven niet echt om mij
en toch
maken ze me vaak gelukkig en blij
en dan nog
Vriendelijke mensen
die blij zijn met een lach op mijn gezicht
ze kunnen zich niets beters wensen
dan eventjes dit kleine licht
Moesten ze weten
hoe ik mij soms voel
zouden ze vergeten
het goede doel
Daarom, zij gelukkig dan ben ik dat ook altijd
ze maken me vrolijk en opgewekt
al is er af en toe eens eentje dat "bijt"
dat eentje is iets dat niet echt door lekt
Ben gelukkig op mijn werk
voel me daar mezelf en open
ook al ben ik vaak niet zo sterk
daar zou ik eigenlijk nooit willen gaan lopen