Zy is van de topjes en de rokjes.
Ik van de sweaters en de sneakers.
Zij is van de strings.
Ik van de boxershorts.
Zij is van de oogschaduw.
Ik van de lipgloss.
Zij is het lievelingetje van de lerares.
Ik die van het straflokaal.
Zij is van het jongens versieren.
Ik van naar de jongens kijken.
Zij is van de lolly's.
Ik van de kauwgum.
Zij is van de 'My Super Sweet 16'.
Ik van de 'Pimp My Ride'.
Zij is van de biefstuk.
Ik van de pizza.
Zij is van de roze nagellak.
Ik die van de paarse.
Zij is van het water.
Ik van de red bull.
Zij is van het shoppen.
Ik van het 'biossen'.
Zoveel verschillen tussen ons.
Die eigenlyk niet samen kunnen.
Maar wij bewijzen dat het lukt.
En dit kan nooit meer stuk,
dacht ik.
Jij bent van het 'vriendje hebben'.
Ik ben van de eeuwige vrijgezel
And that's the problem between us.
Sorry sweety, I hate your boyfriend.