duizenden sneeuwvlokken
vastgevroren aan de grond
schitteren
als zilver sterrenstof
ik loop over het leven
geen afdruk achter mij
geen stappen die mij lijden
toch is mijn pad verlicht
want aan de hemel zie ik
een ster wijst mij de weg
en hoe zij dan mag heten
niemand die het zecht
en niemand kan het weten