Lieberman is een lieve man
Livni een echt liefje
De wilde stier van de Knesset
De hoer van Babylon
Geen zorgen voor morgen
Alleen pure waarheden
Als je voelt wat ik voel,
doe je vuist in de lucht
De revolutie van David
als de evolutie van Darwin
Vermoeiende achteloze beeldspraak
uit de monden van de beesten
Bewustwordende momenten
bij de steeds stijgende rente
Hoeveel verlies aan ware liefde
kan de wereld nog weerstaan
De bommen worden scherp gesteld
terwijl de marionetten het volk toespreken