Je vraagt me waarom ik me zo gedraag,
je vraagt me waarom ik kwaad ben,
je vraagt me waarom ik zo doe vandaag,
je vraagt me waarom ik zo anders ben,
je vraagt me waarom ik me zo gedraag.
Waarom snap je niet dat ik niet meer kan,
waarom snap je niet dat hij me te veel pijn heeft gedaan?
Waarom snap je niet dat ik moe ben van..
van alles....
Waarom snap je dat ik te veel pijn heb?
Waarom snap je niet dat ik niet langer wil,
Mijn hart klopt niet meer, het is stil..
Hoe kan ik je vertellen dat ik niet meer verder wil leven,
hoe kan ik je vertellen dat mijn kracht op is,
hoe kan ik je vertellen dat ik niet MEER kan geven,
hoe kan ik je vertellen dat ik gewoon niet meer KAN..
Ik wil niet leven met jou dood,
al veel te lang hield ik me groot,
ik kan het niet verwerken ik kan het niet aan..
ik weet dat het laf is om je nu achterna te gaan,
maar ik kan het gewoon niet meer,
ik kan het gewoon niet meer aan...